Novolab.be

Novolab, specialist in laboratorium materiaal. Novolab NV is een onafhankelijke distributeur van labomateriaal, medisch verbruiksmateriaal, beschermingsmateriaal (PBM) en apparatuur voor het laboratorium gevestigd in België.

Met 5000 producten op stock en een catalogus met daarin meer dan 35.000 producten voor het labo staan we garant voor een snelle levering en een ruime keuze. Naast toonaangevende merken als o.a. Eppendorf, GE Whatman, Brand, Pro-Lab Diagnostics, BD, Duran (DWK Life Sciences), Grant Instruments, Ika of Kimberly Clark voeren we ook minder bekende maar bijzonder kwaliteitsvolle merken als Shield Scientific, Biosan, Vacutest Kima, Deltalab, RBS, BLS Group en vele andere… Wie verbruiksmateriaal zoekt voor het laboratorium is bij Novolab aan het goede adres. Van laboflessen, erlenmeyers, petrischalen, reagentia, pipettips, reageerbuizen over wellplaten, staalpottenrekjes, tapes en serologische pipetten tot cryodozen of etiketten,… U vindt het allemaal bij Novolab. Wij bieden ook een kwalitatief hoogstaand gamma van consumables voor het klinisch laboratorium of medische diensten zoals spuiten, naalden, naaldcontainers, buizen voor bloedafname of een vacuum urine afname systeem.

One Stop Labo Shop

De afgelopen jaren is Novolab zich ook gaan toeleggen op persoonlijk beschermingsmateriaal met een bijzondere specialisatie in wegwerphandschoenen voor het laboratorium, de industrie en de medische sector. Wij beschikken over de nodige kennis van wetgeving of materialen om u bij te staan in het kiezen van geschikte PBM. Door een persoonlijke benadering, een stevige productkennis en het meedenken met onze klanten maakt Novolab het verschil.

Deze factoren maken ook dat onze dienst na verkoop en een eigen hersteldienst met gecertificeerde technici belangrijke pijlers zijn binnen ons bedrijf. Om die reden kan u ook met een gerust hart terecht bij Novolab voor een breed assortiment aan laboratorium apparatuur. Of het nu centrifuges, pipetten, incubatoren, klimaatkasten, automatische urine analyzers, schudders, UV boxen, waterbaden of andere labo apparatuur betreft. Neemt u zeker een kijkje op onze webshop.