Om uw persoonlijke prijzen te zien en toegang te krijgen tot extra productinformatie dient u in te loggen. U ontvangt uw logingegevens nadat u zich heeft geregistreerd. Registratie is eenmalig.

Staalpreparatie

Voor het bewerken van stalen bieden we in deze najaarspromotie de lab blenders Bagmixers, Minimix en Jumbomix van Interscience aan, aan erg voordelige voorwaarden. Wie dan weer nood heeft aan heel homogene substanties kan met de professionele Blixers van Robot Coupe aan de slag.

Onontbeerlijk in milieu - of voedingslabo's zijn ook de blender bags of stomacher zakken bedoeld voor het prepareren van stalen in lab blenders. In deze promotie kan u de homogenisatie zakken van Nerbe Plus ontdekken aan erg voordelige voorwaarden. Ook onze promo op steriele  serologische pipetten werd verlengd en bovendien ontvangt u een gratis pipet aid bij aankoop van 3 of meer verpakkingen van serologische pipetten in één order. Verder bieden we mixed cellulose ester membranen aan van GE Healthcare (Whatman) en aantrekkelijk geprijsde extractiehulzen voor filtratie van de stalen. In samenwerking met BRAND voeren we bovendien een exclusieve actie op de Dispensette S en Dispensette S organic flesdispensers. Ook de BRAND Transferpette S multichannel pipetten staan exclusief in de kijker bij Novolab. Last but not least kan u in dit onderdeel ook genieten van 20% korting op de Eppendorf micro centrifuges 5418/R, 5424/R en 5430/R.

 

Van hoog naar laag sorteren

40 artikel(en)

1-12 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

40 artikel(en)

1-12 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4