Om uw persoonlijke prijzen te zien en toegang te krijgen tot extra productinformatie dient u in te loggen. U ontvangt uw logingegevens nadat u zich heeft geregistreerd. Registratie is eenmalig.

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd

Meer afbeeldingen

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd
Referentie: SHIELD-BRIGHT-LAT

Het SHIELDskin™ Orange gamma werd specifiek voor gebruik in het labo ontworpen. SHIELDskin™ handschoenen beschermen u tegen biologische en chemische risico's en gaan bovendien de contaminatie van uw stalen tegen door de zuiverheid van de handschoen. De SHIELDskin™ Bright Latex 300 handschoenen vormen de latex variant binnen het Shieldskin gamma. Enkel beschikbaar in een 30cm lange versie.


Novolab is de officiële Belgische distributeur en invoerder van dit gamma.

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd, XS

REF: a19033

Inloggen

50 stuks

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd, S

REF: A19034

Inloggen

50 stuks

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd, M

REF: A19035

Inloggen

50 stuks

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd, L

REF: A19036

Inloggen

50 stuks

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd

SHIELDskin™ Bright Latex 300, ongepoederd, XL

REF: A19037

Inloggen

50 stuks

Verkoopseenheid : 50 stuks
OF
  • Sterke dienst na verkoop
  • Eigen technische dienst
  • Breed productgamma
  • Productadvies op maat
Beschrijving

Details

Verhoogde conformiteit
Volgens de PPE directieve (persoonlijk beschermingsmateriaal)89/654/EEC dient de werkgever alle potentiële risico's voor zijnwerknemers te evalueren and gepaste maatregelen te nemen om risico's tebeperken en/of te elimineren. Bij geval van risico dient de werkgeverdan ook geschikt PPE te voorzien en correcte instructies te geven overhet gebruik ervan. Aangezien labopersoneel vaak wordt blootgesteld aanrisico's van chemische of biologische aard is het cruciaal datgeschikte handschoenen worden gebruikt die beschermen tegen het hoogstmogelijke risicolevel(onomkeerbaar of dodelijk risico in dit geval). Decriteria voor complex design (Categorie 3) volgens directieve89/686/EEC dienen te worden gehaald. Dit brengt met zich mee dat enkelhandschoenen die getest werden volgens de EN374:2003 norm(beschermendehandschoenen tegen chemicaliën en micro-organismen)mogen wordengebruikt.

SHIELDskin handschoenen zijn bovendien de eerste handschoenen in hunsoort die aan de striktere Europese normen voldoen door een minimum van10% extra lengte(ten opzichte van de marktstandaard van 240mm) tevoorzien. Met een minimum standaardlengte van 260mm zijn de SHIELDskinhandschoenen de eersten die standaard voldoen aan de EN374:2003 normdie de minimum lengte bepaalt voor bescherming tegen biologische ofchemische riscos.(Liquid proof) (300mm versie eveneens beschikbaar)

Verhoogd comfort
Alle SHIELDskin handschoenen zijn poedervrij en zo gefabriceerd datalle handschoen gerelateerde reacties worden geminimaliseerd.(SHIELDskin is beschikbaar in nitriel én latex).

Verhoogde bescherming
SHIELDskin handschoenen bieden een effectieve bescherming tegenbacteriën, schimmels en zelfs virussen**. Het gebruik van een rigidestatistische procescontrole en aangepaste procedures verzekeren eenconsistente, hoog kwalitatieve barrière zodoende dat voor alleSHIELDskin handschoenen een AQL van 0,65 werd bereikt. Door deuitermate hoge resistentie tegen micro-organismen (EN374-2:2003 level3) is het SHIELDskin gamma volledig conform aan de Europeseregelgeving. SHIELDskin gaat echter verder door zijn bewezenvirusresistentie. De handschoenen doorstonden immers ook de AmerikaanseASTM-1671-97b viral penetration test. Bovendien werd het gamma ookgetest op resistentie tegen een brede range van chemicaliën. Al dezekenmerken, maken van de SHIELDskin handschoen dan ook dé beschermendelabohandschoen bij uitstek.

** Deze virusbestendigheid wordt voor PPE categorie 3 handschoenen doorgeen enkele actuele Europese norm bindend opgelegd. SHIELDskinhandschoenen gaan in deze dan ook verder dan de Europese regelgeving envoldoen aan virusbestendigheid volgens de ASTM-1671-97b Viralpenetration test.

Extra informatie

Extra informatie

Maat XS-S-M-L-XL
Klasse PPE categorie III
AQL 0,65
Verkoopseenheid 50 stuks
Lengte 300 mm
Poedervrij Ja
Textuur Getextureerde afwerking
Steriel Nee
Getest op virusbestendigheid Ja
Chemische resistentie Beperkt contact/spatbescherming
Dikte aan de vinger 0,16 mm
Materiaal Latex
Merk Shield Scientific
ISO code PK
Leadtime (dagen) 2
Eclass 5.1 40210504
BTW 0.21
Referentie SHIELD-BRIGHT-LAT
Beoordelen
Downloads & Extra's
Info aanvraag

Vraag met dit formulier extra info aan, specifiek voor dit product.

Contactinfo

Bericht

* Verplichte velden