Om uw persoonlijke prijzen te zien en toegang te krijgen tot extra productinformatie dient u in te loggen. U ontvangt uw logingegevens nadat u zich heeft geregistreerd. Registratie is eenmalig.

Biosan S-Bt Smart Biotherm, Compact CO2 Incubator

Meer afbeeldingen

Biosan S-Bt Smart Biotherm, Compact CO2 Incubator
Referentie: A36568

S-Bt Smart Biotherm is ontworpen voor werkzaamheden op het gebied van celbiologie (operaties met dierlijke celculturen en weefsels), moleculaire biologie (DNA / RNA-reactieanalyse, hybridisatiereacties), biotechnologie (synthese van doeleiwitten en andere moleculen), immunologie (synthese van antilichamen en andere eiwitten van het immuunsysteem).


 

Verkoopseenheid : Stuk
OF
  • Sterke dienst na verkoop
  • Eigen technische dienst
  • Breed productgamma
  • Productadvies op maat
Beschrijving

Details

Eenheid zorgt voor een zeszijdige verwarming: de verwarmingselementen bevinden zich op de wanden en op de deur, waardoor een uitstekende uniforme temperatuurverdeling wordt geboden, ongeacht externe factoren, zoals omgevingstemperatuur en plaatsing van het apparaat.

Ingebouwde infrarood CO2-sensor maakt nauwkeurige controle van het CO2-niveau mogelijk. De sensor maakt meting niet-gevoelig voor veranderingen in temperatuur en vochtigheid in de incubator.

De kamer is gemaakt van roestvrij staal met gladgestreken naden om vervuiling tot een minimum te beperken en om schoonmaken te vergemakkelijken.

S-Bt is uitgerust met een UV-luchtrecirculatiesysteem - 1 UV-lamp en ventilator bevinden zich achter de achterwand, zodat het werkvolume kan worden ontsmet.

Een handige toegangspoort is ingebouwd in de wand van de broedmachine voor eenvoudige uitvoer van draadsensoren of apparaten die binnenin zijn geïnstalleerd. De toegangspoort wordt onafhankelijk verwarmd om condensaatvorming te voorkomen.

De unit is uitgerust met foutopsporing en alarmsystemen, die de potentiële risico's tijdens het gebruik aanzienlijk verlagen.

De unit is uitgerust met een "black box" -systeem dat temperatuur-, vochtigheids- en CO2-niveaus registreert, evenals statussen voor het openen van de deur, UV-lamp, ventilator en fouten in het interne geheugen.

Bluetooth-verbinding met pc is beschikbaar.

Extra informatie

Extra informatie

Ext.afmeting 400 × 410 × 580 mm
Int. afmeting 350 × 310 × 385 mm
Verkoopseenheid Stuk
Gewicht 37,7 kg
Merk Biosan
Stabiliteit T° ±0.1°C
Temperatuur +25°C -> +60°C
Voeding 230V
UNSPSC code 41104405
Relatieve vochtigheid >90% @ 37°C
CO2 concentratie 0 – 20%
Referentie fabrikant BS-010425-A01
ISO code PCE
Leadtime (dagen) 21
Eclass 5.1 32010000
BTW 0.21
Referentie A36568
Beoordelen
Info aanvraag

Vraag met dit formulier extra info aan, specifiek voor dit product.

Contactinfo

Bericht

* Verplichte velden