Om uw persoonlijke prijzen te zien en toegang te krijgen tot extra productinformatie dient u in te loggen. U ontvangt uw logingegevens nadat u zich heeft geregistreerd. Registratie is eenmalig.

ETHYGEL - Alcohol gel 500ml - fliptop fles

Meer afbeeldingen

ETHYGEL - Alcohol gel 500ml - fliptop fles
Referentie: A40211

Ethygel is een hydro-alcoholische gel, speciaal ontworpen voor handenhygiëne en desinfectie zonder water. Het is een krachtig, snelwerkend desinfectiemiddel, effectief tegen een breed spectrum van bacteriën, schimmels en virussen. Praktisch en klaar voor gebruik. Bevat isopropyl- en ethylalcohol.

Inloggen
  • Koop 10 voor 5,11 € per stuk en bespaar 4%
Verkoopseenheid : Stuk
OF
  • Sterke dienst na verkoop
  • Eigen technische dienst
  • Breed productgamma
  • Productadvies op maat
Beschrijving

Details

ETHYGEL (70% alcohol handgel)
Desinfecterende gel : bactericide, fungicide and virusdodende werking

-Bedoeld voor handhygiëne en -ontsmetting zonder gebruik van water en zonder af te spoelen, snel en praktisch onder alle omstandigheden, thuis, op het werk, op reis, in openlucht, op openbare plaatsen, bij transport,...

-Alcohol 70% gel heeft antimicrobiële eigenschappen tegen een breed spectrum van microörganismen, zoals : E.Coli, coliformen, Listeria,, staphilococcus aureus, Candida albicans, Enterococcus faecalis, Bacillus subtilis, MRSA, Pseudomonas aeruginosa, Streptococcus pyogenes, Proteus mirabilis, salmonella, schimmels, vermoedelijk ook op Clostridum perfringens en Enterobacteriaceae, e.a.

-Ethygel is een hydroalcoholische niet-vettige gel, zonder geurstoffen, die de handen ontsmet zonder irritaties te veroorzaken.

-Ethygel bevat een ‘anti-dryness’ complex dat uitdroging van de handen voorkomt en er bescherming tegen biedt, waardoor frequent gebruik mogelijk is.
-kleur : lichtblauw.

Gebruiksinstructies :
Extern gebruik.
Laat een kleine hoeveelheid Ethygel op de handpalm vloeien en verspreid het over het hele handoppervlak, ook tussen te vingers in.
Niet te gebruiken op wonden of op slijmvlies.
Niet afspoelen.

Extra informatie

Extra informatie

Verkoopseenheid Stuk
UNSPSC code 47131800
Referentie Fabrikant P68.012 F
ISO code PCE
eclass 30300400
leadtime 25
sku A40211
Beoordelen
Info aanvraag

Vraag met dit formulier extra info aan, specifiek voor dit product.

Contactinfo

Bericht

* Verplichte velden