Om uw persoonlijke prijzen te zien en toegang te krijgen tot extra productinformatie dient u in te loggen. U ontvangt uw logingegevens nadat u zich heeft geregistreerd. Registratie is eenmalig.

Novasina - LabMaster Neo Aw-meter + awSens-ENS

Meer afbeeldingen

Novasina - LabMaster Neo Aw-meter + awSens-ENS
Referentie: A38506

Novasina LabMaster Neo is een onovertroffen wateractiviteitsmeter met cutting-edge technologie. Deze is perfect voor het bepalen van de dagelijkse routine wateractiviteit in QC-laboratoria en productie omgevingen in voeding, farma en andere sectoren waar versheid en bewaaromstandigheden van belang zijn. Deze meter is zeer geschikt om de bron van productbederf, textuurmislukkingen of ranzigheid mee op te sporen.


U wil de Aw-waarde kennen van uw product? Afhankelijk van de toepassing en het te meten product zijn de verschillende Aw-meters meer of minder geschikt. Daarom ondersteunen wij u graag in de selectie van het meest geschikte toestel. Vul deze VRAGENLIJST in en wij nemen snel contact met u op.


Meer informatie over wateractiviteit vindt u hier.


 

Verkoopseenheid : Stuk
OF
  • Sterke dienst na verkoop
  • Eigen technische dienst
  • Breed productgamma
  • Productadvies op maat
Beschrijving

Details

De LabMaster Neo is een uitmuntend instrument voor het probleemloos meten van de wateractiviteit en het documenteren ervan. Inclusief 21CFR11-conforme audit trail en gebruikersbeheer, automatische kalibratie vertificatie en contacloze herkenning van de kalibratie standaarden door RFID en een snelle meetmodus welke een complete meting garandeerd binnen 10 minuten.
Extra mogelijkheden zoals een volledige temperatuurcontrole over een bereik van 0-60°C, een AW-meetbereik van 0.0300-1.0000aw en een veel gemakkelijkere behandeling van de chemische beschermingsfilters door het gebruik van magnetische fixatie maakt de LabMaster-Neo een zeer compleet instrument.
Nog steeds in overeenstemming van alle standaarden zoals AOAC, ISO, USP en andere.

Extra informatie

Extra informatie

Verkoopseenheid Stuk
UNSPSC code 41110000
Merk Novasina
Bereik 0,0300 -> 1,0000aw
Voeding 230V
Totale afmeting 423 x 260 x 186/462 mm
Gewicht 10 kg
IP Klasse IP21
Temperatuursrange 0°C -> 60°C
Referentie fabrikant 260 1500
ISO code PCE
Eclass 5.1 32010000
Leadtime (dagen) 28
BTW 0.21
Referentie A38506
Beoordelen
Downloads & Extra's
Info aanvraag

Vraag met dit formulier extra info aan, specifiek voor dit product.

Contactinfo

Bericht

* Verplichte velden