3MM CHR PAPIER 15 x 17.5 CM

Referentie
A22339
Verkoopseenheid
Stuk

0,34 mm Whatman medium dikte 3MM Chr-papier

 

Log in voor prijs

0,34 mm Whatman medium dikte 3MM Chr-papier

Zuivere cellulose volledig vervaardigd uit de beste kwaliteit katoenlinters zonder enige vorm van toevoegingen. Zorgt ervoor dat er tijdens de overdrachtsstappen geen besmetting optreedt.

  • Speciaal gefabriceerd en getest voor chromatografische en blottingstechnieken. Dit zorgt voor de afvoerkracht en uniformiteit van capillaire werking die belangrijk zijn bij het verkrijgen van schone en gelijkmatige overdrachten tijdens het blotten.
  • Whatman 3MM Chr wordt beschouwd als de industriestandaard voor blotprocedures.
  • Handige maten beschikbaar in vellen die precies zijn gesneden op de meest populaire gel- en transfermembraanformaten. Biedt "out-of-the-box" gebruik en elimineert vel-tot-vel-variaties.

3MM Chr

Whatman 3MM Chr-papier is 's werelds meest gebruikte vloeipapier. Deze acceptatie en gebruik weerspiegelen de hoge kwaliteit, zuiverheid en consistentie waarop onderzoekers van Southern, Northern en Western overdrachten vertrouwen. 3MM Chr-papier is nu verkrijgbaar in de meest gebruikte formaten. Een papier met een gemiddelde dikte (0,34 mm) wordt uitgebreid gebruikt bij elektroforese voor het optillen van sequentiebepalingsgels.

3 MM Chr wordt ook zowel bij elektroforese als bij algemene chemie gebruikt. Een papier met een gemiddelde dikte (0,34 mm) wordt op grote schaal gebruikt voor algemene chromatografie en elektroforese.

Meer informatie
Merk Cytiva
Referentie Fabrikant 3030-153
eclass 32031600
leadtime 5
UNSPSC code 41104929
Verkoopseenheid Stuk
Referentie A22339

Vraag met dit formulier extra info aan, specifiek voor dit product.

Contactinfo


Bericht


Team Novolab is er voor jou
Team Novolab is er voor jou