Kalibratieservice

Betrouwbare service met duidelijk zicht op de kosten

Novolab biedt een betrouwbare service aan voor het onderhoud, het herstel en de kalibratie van pipetten en dispensers, dankzij onze eigen hersteldienst in combinatie met ons netwerk van vertrouwde partners. Wij ondersteunen de meest gangbare merken van pipetten (Eppendorf, Brand, Finnpipette, Gilson, Biohit...) en de dispensers van Brand. Zodat niemand voor verassingen komt te staan, hebben we een transparant systeem opgezet met een duidelijk zicht op de kosten.

Betrouwbare service met duidelijk zicht op de kosten

ONDERHOUD EN KALIBRATIE

Jaarlijks preventief onderhoud verhoogt de levensduur van de pipet en minimaliseert de kans op lekken of andere pipetstoringen. Daarom wordt elke kalibratie steeds voorafgegaan door een onderhoud, dat in onze kalibratieprijs is inbegrepen. De certificatierapporten, volgens ISO 8655 eventueel met BELAC certificaat, worden samen met de perfect onderhouden pipet aan je terugbezorgd. Kalibraties volgens eigen specificaties zijn ook mogelijk.

PROCEDURE VOOR HERSTELLINGEN

Als je je pipet wil laten herstellen en de herstelkost ligt lager dan € 80 excl. BTW (excl. kalibratie en onderhoud), dan wordt de herstelling automatisch uitgevoerd. Voor elke herstelling boven dit bedrag wachten we op je akkoord met de prijs voorgesteld op een offerte. Indien je beslist de herstelling niet uit te voeren, zijn we verplicht een nazicht- en administratiekost van € 35 excl. BTW aan te rekenen.

Je kan het aanvraag- en decontaminatieformulier samen met de folder hieronder downloaden.

Download aanvraag- en decontaminatieformulier     Download folder

 

Naast pipetkalibraties verzorgen we ook de kalibratie van weegschalen, ovens... Vragen over kalibraties, eventueel ter plaatse of speciale wensen?

Contacteer ons

Team Novolab is er voor jou
Team Novolab is er voor jou