Historiek


 

NOVOLAB NV, van start gegaan in 1984, is intussen geëvolueerd als toeleverancier van laboratoriumbenodigdheden, via een snelle en klantgerichte service, gekoppeld aan een doordachte prijzenpolitiek.

Ons gamma wordt voortdurend uitgebreid met kwalitatief hoogstaande producten. Vandaag biedt Novolab een compleet gamma aan disposables, klein materiaal en reagentia voor vrijwel elk type laboratorium. Niet alleen het klinisch laboratorium of het ziekenhuis, maar ook universiteiten, research-labo's en industriële laboratoria zijn intussen ons werkterrein geworden.

Wij kiezen onze fabrikanten zorgvuldig uit. Stuk voor stuk zijn het bedrijven voor wie een nauwgezette kwaliteitszorg van primordiaal belang is

Om op een efficiënte manier aan de groeiende vraag te kunnen voldoen hebben wij enkele jaren geleden onze intrek genomen in een nieuwbouw in de Geraardsbergse industriezone .

 
TROEVEN

Kwaliteit Hoogstaand en constant wat betreft het ruime productaanbod; fabrikanten en leveranciers werden zorgvuldig geselecteerd.
 
Service Wij worden vooral gewaardeerd om onze klantgerichte, persoonlijke en zeer snelle aanpak bij vragen , probleemstellingen, documentatie-aanvragen allerhande, enz.... Een "kleine" klant bestaat niet in onze ogen.
 
Snelheid Wij leveren de artikelen uit onze voorraad binnen de 24u. Uiterst dringende vragen worden in de mate van het mogelijke onmiddellijk behandeld.
 
ACTIVITEITEN


Distributie en verkoop van :


Verbruiksmateriaal, benodigdheden, reagentia, chemicaliën, kleine apparatuur, materiaal voor hygiëne en veiligheid. Herstellingen, onderhoud en calibraties van pipetten.