Ons verhaal

Sinds 1984

NOVOLAB NV zag het levenslicht in 1984 en is intussen geëvolueerd als toeleverancier van laboratoriumbenodigdheden, via een snelle en klantgerichte service, gekoppeld aan een doordachte prijzenpolitiek.

Ons gamma breidt zich voortdurend uit met kwalitatief hoogstaande producten. Vandaag biedt Novolab een compleet assortiment van disposables, klein materiaal en reagentia aan voor vrijwel elk type laboratorium. Naast het klinisch laboratorium en ziekenhuis, zijn ook universiteiten, research-labo's en industriële laboratoria inmiddels ons werkterrein geworden.

Wij kiezen onze fabrikanten zorgvuldig uit. Stuk voor stuk zijn het bedrijven voor wie een nauwgezette kwaliteitszorg van fundamenteel belang is.

Om op een efficiënte manier aan de groeiende vraag te voldoen, hebben wij enkele jaren geleden onze intrek genomen in een nieuwbouw in de industriezone van Geraardsbergen.

Ontdek onze service

Onze troeven

Kwaliteit

Hoogstaand en constant wat betreft het ruime productaanbod; fabrikanten en leveranciers werden zorgvuldig geselecteerd.

Service

Wij worden vooral gewaardeerd om onze klantgerichte, persoonlijke en zeer snelle aanpak bij vragen, probleemstellingen, documentatie-aanvragen, enz. Een 'kleine' klant bestaat niet in onze ogen.

Snelheid

Wij leveren de artikelen uit onze voorraad binnen de 24u. Uiterst dringende vragen worden in de mate van het mogelijke onmiddellijk behandeld.

Onze activiteiten

Distributie en verkoop van:

Verbruiksmateriaal, benodigdheden, reagentia, chemicaliën, kleine apparatuur, materiaal voor hygiëne en veiligheid. Herstellingen, onderhoud en kalibraties van pipetten.

Team Novolab is er voor jou
Team Novolab is er voor jou