Aw symposium 8 juni 2023

Duik met ons in de fascinerende wereld van wateractiviteit tijdens ons aankomende symposium, waar we samen de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op dit gebied verkennen! (voertaal NL/ENG)

Wat?

De bepalende rol van wateractiviteit in het ontwikkelen van microbiële groei in voedingsmiddelen, cosmetica, poeders, meststoffen, geneesmiddelen,... kan niet worden onderschat. U verwerft inzichten in de theorie achter wateractiviteit en de effecten op productieprocessen en bewaring (Markus Bernasconi, Novasina). U krijgt een praktische uitleg over wateractiviteit in de dagdagelijkse praktijk (Roland Vossen, Pedak) en chocolatier Paul Wagemaker (Chocolate Planet) vertelt in zijn presentatie hoe hij Aw-waarde gebruikt om de kwaliteit van zijn product te optimaliseren (case study). Ten slotte geven we nuttige tips met betrekking tot het onderhoud en het kalibreren van Aw meters. 

Wie?

Speciaal voor kwaliteitsmanagers, productmanagers en laboranten die willen weten hoe bepalend Aw-waarde is in productieprocessen. Deze training is zowel interessant voor degenen die reeds gebruik maken van een Aw-meter, als voor mensen die meer willen weten over wateractiviteit in combinatie met hun eigen product.

Waar en wanneer?

Donderdag 8 juni (12h30 - 17h00) in Technopolis te Mechelen.

Inschrijven is een vereiste. Na uw inschrijving ontvangt u van ons alle details.

LET OP! DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT!

Novolab

Web-form is not active.

Team Novolab is er voor jou
Team Novolab is er voor jou