Blog

 1. Hét goede voornemen voor 2022: bescherm jezelf, je dierbaren en je collega's

  Hét goede voornemen voor 2022: bescherm jezelf, je dierbaren en je collega's

  Het nieuwe jaar brengt steevast nieuwe goede voornemens met zich mee. Toch houden de meesten onder ons die, als we heel eerlijk zijn, niet lang vol. Laat 2022 daarom anders zijn en bescherm jezelf, je dierbaren en je collega’s! Met enkele kleine aanpassingen maken we al een groot verschil op het vlak van veiligheid. Zet uw goede voornemen extra kracht bij met de mondmaskers, Co2-meters, luchtrecirculatoren, zelftesten en handgels van Novolab.

  Lees meer
 2. Heavy Duty shakers van Ohaus: een gids door de 8 verschillende modellen

  Heavy Duty shakers van Ohaus: een gids door de 8 verschillende modellen

  De Heavy Duty shakers van Ohaus zijn krachtige orbitale schudders die uw staalverwerking maximaliseren en de efficiëntie in uw labo verhogen door hun consistente schud- en mengactie. De toestellen kunnen ingezet worden voor een groot aantal toepassingen. Zo zijn ze bijzonder geschikt voor celculturen, oplosbaarheidsstudies, extracties, bacterie- en gistculturen en suspensies, eiwitstudies en kleuring of ontkleuring. Zodat u weet welke Heavy Duty shaker het meest geschikt is voor uw doeleinden, gidsen we u door de reeks van acht modellen van Ohaus, elk met andere functionaliteiten, snelheden en capaciteiten.

  Lees meer
 3. De mondmaskerreferentie van Medimundi: ADF2-202NR (FFP2)

  De mondmaskerreferentie van Medimundi: ADF2-202NR (FFP2)

  Dé mondmaskerreferentie voor medische professionals is de ADF2-202NR van Medimundi, dankzij de dubbele focus op veiligheid en gebruikscomfort. Bovendien is het FFP2 filtrerend vouwmasker ook voor particulieren met chronische aandoeningen bijzonder geschikt, omdat het de beste garantie op bescherming biedt.

  Lees meer
 4. Spill kits voor infectiecontrole en gevaarlijke substanties

  Spill kits voor infectiecontrole en gevaarlijke substanties

  Sinds de uitbraak van de Covid-19 pandemie is het bewustzijn rond hygiëne, desinfectie en het inperken van biologische risico’s sterk toegenomen bij grote delen van de wereldbevolking. Door het verplichte gebruik van mondmaskers en handdesinfectiemiddelen zijn we met z’n allen gaan nadenken over het gebruik van beschermingsmiddelen om een besmetting te helpen indammen.

  Lees meer
 5. Wateractiviteit als essentiële parameter voor productkwaliteit

  Wateractiviteit als essentiële parameter voor productkwaliteit

  AW-METERS (WATERACTIVITEIT) - KWALITEIT UIT ZWITSERLAND

  Het Zwitserse bedrijf Novasina is gespecialiseerd in de ontwikkeling en vervaardiging van nauwkeurige meetsystemen voor de meting van lucht- en materiaalvochtigheid, temperatuur en verschildruk. 

  Lees meer
 6. Snel en comfortabel centrifugeren met de nieuwe centrifuge 5910 Ri van Eppendorf

  Snel en comfortabel centrifugeren met de nieuwe centrifuge 5910 Ri van Eppendorf

  De nieuwe gekoelde benchtop centrifuge 5910 Ri van Eppendorf vervangt zijn voorganger, de 5910 R, en blinkt uit in veelzijdigheid en gebruiksgemak. Het toestel koppelt zijn hoge capaciteit (max. 56 × 15 ml / 28 × 50 ml) en uitmuntende prestaties aan een compacte en ergonomische voetafdruk.

  Lees meer
Team Novolab is er voor jou
Team Novolab is er voor jou