Whatman Cellulose filterpapier - 597½, voorgeplooid, Ø500mm

Referentie
A20507
Verkoopseenheid
100 stuks

Een voorgefiltreerd filter dat wordt gebruikt voor een breed scala aan analytische routinetoepassingen in verschillende industrieën, zoals voedselonderzoek (bijvoorbeeld bepaling van vetgehalte) of verwijdering van koolstofdioxide en troebelheid van dranken (bijv. Bieranalyse).

Log in voor prijs

Een voorgeplooid filter dat wordt gebruikt voor een breed scala aan analytische routinetoepassingen in verschillende industrieën, zoals voedselonderzoek (bijvoorbeeld bepaling van vetgehalte) of verwijdering van koolstofdioxide en troebelheid van dranken (bijv. Bieranalyse).

  • Besparingen in tijd nodig voor kwadrantencirkels om conische filtertrechters te passen in herhaalde of meerdere analyses.
  • Verminderde algemene filtratietijd vanwege het extra blootgestelde oppervlak; de normale vertraging van de filtratiesnelheid als gevolg van het laden van deeltjes wordt uitgesteld.
  • Verhoogde totale laadcapaciteit naarmate er meer filtergebied beschikbaar is.
  • Aangehouden debiet door vermindering van filterpapiercontact met trechterzijde en de zelfdragende vorm van het filter zelf.
  • Het prepleeren heeft geen significante invloed op een van de technische gegevens en dezelfde cijfers kunnen worden gebruikt voor de platte cirkels.

Tijdbesparende Whatman kwalitatieve kwaliteiten worden aangeboden in deze handige vorm, die grote voordelen biedt ten opzichte van platte cirkels.

Graad 597 ½: 4-7 μm

Een medium snel filterpapier met behoud van medium tot fijne deeltjes. Gebruikt voor een breed scala aan analytische routinetoepassingen in verschillende industrieën, zoals voedselonderzoek (bijvoorbeeld bepaling van vetgehalte) of verwijdering van kooldioxide en troebelheid van dranken (bijvoorbeeld bieranalyse). Ook verkrijgbaar in flat stock vorm als Grade 597.

Meer informatie
UNSPSC code 41104929
leadtime 5
eclass 32031600
Referentie Fabrikant 10311856
Materiaal Cellulose
Verkoopseenheid 100 stuks
Diameter 500
Type simple
Referentie A20507

Vraag met dit formulier extra info aan, specifiek voor dit product.

Contactinfo


Bericht


Team Novolab is er voor u
Team Novolab is er voor u