Om uw persoonlijke prijzen te zien en toegang te krijgen tot extra productinformatie dient u in te loggen. U ontvangt uw logingegevens nadat u zich heeft geregistreerd. Registratie is eenmalig.

Titrette 50 ml + RS 232 interface

Meer afbeeldingen

Titrette 50 ml + RS 232 interface
Referentie: A02871
Met de Titrette®-flesdopburet kunt u snel en betrouwbaar titreren met de hoogste precisie, zelfs bij weinig ruimte. Een stroomaansluiting is niet vereist. Voor gebruik in het laboratorium, in de productie of op locatie.
OF
  • Sterke dienst na verkoop
  • Eigen technische dienst
  • Breed productgamma
  • Productadvies op maat
Beschrijving

Details

De Titrette® heeft een innovatief meetsysteem dat zelfs voldoet aan de strenge foutmarges van glazen buretten van klasse A volgens DIN EN ISO 385.


•Licht en flexibel buret met compact ontwerp en hoge nauwkeurigheid (exacte titratie binnen de foutlimieten van klasse A)
•Soepele werking met grote ergonomische handwielen voor gevoelige, druppelsgewijze titratie.
•Vier aanvullende handige functies maken uw werk eenvoudiger: instelling met eenvoudige kalibratie, kalibratieschema om gegevens op te slaan voor een volgende kalibratie, stroombesparing door automatische uitschakeling, instellingen voor decimale posities wijzigen
•Eenvoudige demontage: reiniging, onderhoud en vervanging van onderdelen kunnen gemakkelijk en eenvoudig worden uitgevoerd in het laboratorium
•Pc-interface (optioneel) voor rechtstreekse gegevensoverdracht naar de pc, zodat er geen overdrachtsfouten optreden tijdens de transcriptie van de primaire gegevens, conform een belangrijk GLP-vereiste

Titrette®-flesdopburet, conformiteit gecertificeerd, geleverd met prestatiecertificaat, telescopische aanzuigslang (170 - 330 mm), recirculatieslang, 2 microbatterijen (AAA/UM4/LR03), 3 flesadapters PP (GL 45/32, GL 45/S 40 en GL 32/NS 29/32), 2 gekleurde inspectievensters voor lichtscherm, handleiding. (Aanvullende items worden geleverd bij het bestellen van de Titrette® met pc-interface: aansluitkabel (Sub-D-plug, 9-pins) en een cd met stuurprogrammasoftware, communicatieprotocol, voorbeeldtoepassing en een speciale bedieningshandleiding).

Extra informatie

Extra informatie

Garantie 1 jaar
Volume 50ml
RS 232 Ja
UNSPSC code 41121516
Voeding 2 microbatterijen (AAA/UM4/LR03)
ISO code Nee
Leadtime (dagen) 10
BTW 0.21
Iso Code PK
Referentie A02871
Beoordelen
Info aanvraag

Vraag met dit formulier extra info aan, specifiek voor dit product.

Contactinfo

Bericht

* Verplichte velden