Fles vierkant HDPE 500ml, blauwe schroefstop en indrukstop

Referentie
A10758
Verkoopseenheid
175 stuks

Vierkante HDPE flessen CORNING®  (Plastiques Gosselin)

VOORDELEN VAN DE GOSSELIN FLESSEN :

PRODUCTIEPROCES : Alle flessen worden geproduceerd met high-tech  machines die gebruik maken van extrusie blow moulding  of injectie blow moulding technologie. Elk geproduceerd lot wordt gecontroleerd en geïnspecteerd gedurende het ganse productieproces volgens de geldende normatieve refertenties references , die nog versterkt worden door Gosselin’s eigen criteria.

VORM VAN DE FLESSEN : Gosselin biedt een breed gamma aan flessen aan : octagonale, ronde, vierkante, rechthoekige. De flessen zijn beschikbaar in volumes gaande van 30 tot 2700 ml, met smalle of brede hals, en voorzien van reliëfgraduatie.

STOPPEN : Er zijn verschillende types van stoppen beschikbaar, gaande van eenvoudige stoppen tot verzegelbare schroefstoppen. Alle stoppen zijn voorzien van verticale ribbeltjes met het oog op een maximaal  gebruiksgemak.

VERPAKKING : Is aangepat aan de diverse behoeften : individuele verpakking, flessen gerangschikt in   kartons,  voorgeschroefde flessen op trays.  Alle flessen worden beschermd door een extra polyethyleen zak die vooraf in de kartons wordt ingebracht, om zo elk mogelijk risico op partikelcontaminatie te voorkomen.     

TRACEERBAARHEID VAN DE PRODUCTEN : Dank zij het productlabel op elk karton, kan elke productiecyclus  getraceerd worden. Dit etiket omvat het lotnummer evenals de vervaldatum ingeval het product steriel is.    

GRONDSTOFFEN : Conform de terzake geldende europese directieven, in het bijzonder de afwezigheid van zware metalen   (CE N°1935/2004), voedselcompatibiliteit (94/62/ EC).

Log in voor prijs
Meer informatie
leadtime 60
UNSPSC code 41104100
eclass 32030508
Referentie Fabrikant LC500-05
Nek 58 mm
Referentie A10758
Met stop Ja, 58 mm grote opening + indruk stop
Volume 500 ml
Gegradueerd Ja
Hoogte 122 mm
Totale afmeting 76x76x122mm (LxBxH)
Kleur transparant
Materiaal HDPE
Verkoopseenheid 175 stuks
Steriel Nee
Schroefdraad Ja
Vorm Vierkant
Inlage Ja
Autoclaveerbaar Nee
Kleur stop Blauw
Type stop Schroefstop en indrukstop
Gemonteerd Ja
Etiket Nee
Sluiting Dubbele sluiting
Verzegelring Nee

Vraag met dit formulier extra info aan, specifiek voor dit product.

Contactinfo


Bericht


Team Novolab is er voor u
Team Novolab is er voor u