Om uw persoonlijke prijzen te zien en toegang te krijgen tot extra productinformatie dient u in te loggen. U ontvangt uw logingegevens nadat u zich heeft geregistreerd. Registratie is eenmalig.

Kalibratie en herstelling

 

Novolab biedt u via onze eigen hersteldienst in combinatie met ons netwerk van partners een betrouwbare service aan voor het onderhoud, het herstel en de kalibratie van uw pipetten en dispensers. Wij ondersteunen de meest gangbare merken van pipetten (Eppendorf, Brand, Finnpipette, Gilson, Biohit,...) en de dispensers van Brand. Omdat u net zoals wij niet graag voor verassingen komt te staan, hebben we een transparant systeem opgezet met een duidelijk zicht op de kosten.

DOWNLOAD DIGITAAL AANVRAAGFORMULIER + DECONTAMINATIEFORMULIER

DOWNLOAD FOLDER

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ONDERHOUD EN KALIBRATIE

Jaarlijks preventief onderhoud verhoogt de levensduur van de pipet en minimaliseert het optreden van lekken of andere pipetstoringen. Daarom wordt elke kalibratie steeds voorafgegaan door een onderhoud. Het onderhoud is in onze kalibratieprijs inbegrepen. De certificatierapporten, volgens ISO 8655 eventueel met BELAC certificaat, worden samen met uw perfect onderhouden pipet aan u terugbezorgd. Kalibraties volgens eigen specificaties zijn ook mogelijk.

Wanneer u ons uw instrumenten wil bezorgen dienen deze steeds vergezeld te zijn van bovenstaande aanvraagformulier waarop u ons de nodige informatie verschaft.

PROCEDURE VOOR HERSTELLINGEN

Indien u pipet hersteld moet worden en de herstelkost lager ligt dan €80 excl.BTW (excl. kalibratie en onderhoud) dan wordt de herstelling automatisch uitgevoerd. Voor elke herstelling boven dit bedrag wachten we op uw akkoord met de prijs voorgesteld op een offerte. Indien U beslist de herstelling niet uit te voeren, zien we ons verplicht een nazicht- en administratiekost van €35 excl.BTW aan te rekenen.

U kan het aanvraagformulier samen met de folder via de links bovenaan downloaden.

Naast pipetkalibraties verzorgen we ook de kalibratie van weegschalen.
Vragen over kalibraties, eventueel on-site of speciale wensen?

 

Contacteer ons hier.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

1-1 of 1

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

1-1 of 1