Petriplaat D90mm 2-vaks (H14.2mm), 3 nokken, steriel

Referentie
A31289
Verkoopseenheid
825 stuks

VOORDELEN VAN DE GOSSELIN PETRIPLATEN

• PERFECTE VLAKHEID : Garandeert de homogeniteit en de gelijkmatige diepte van de agar.

• HOGE TRANSPARANTIE : Doordat het injectiepunt zich bevindt  op de zijkant van de bodem wordt de leesbaarheid geoptimaliseerd, zelfs bij gebruik van beeldanalyse-automaten.

• LICHTHEID : Dank zij aangehouden research kon het ideaal gewicht voor deze platen worden bepaald. Dit heeft een positief effect op de kosten van afval, zonder dat daarbij afbreuk gedaan wordt aan de essentie : petriplaten leveren van topkwaliteit.      

• STABIELE STAPELING : De stapelring werd ontworpen om een zo goed mogelijk stapelen van de petriplaten mogelijk te maken en om het gebruik ervan praktischer te maken.   

• PRODUCTIE IN EEN KLASSE100 OMGEVING : Garandeert een zeer goed niveau van asepticiteit voor de petriplaten.

• VORMSTABIEL TOT 55°C : De kwaliteit van de polystyreen die gebruikt wordt voor de productie van de Gosselin petriplaten, geeft de platen een hoge mechanische resistentie.

• TRACEERBAARHEID : Dank zij het etiket dat zich op elk karton bevindt, kan elke productiecyclus getraceerd worden. Het etiket vermeldt het lotnummer en, ingeval van sterilisatie, ook de vervaldatum.        

• GRONDSTOFFEN : Voldoen aan de huidige Europese regelgeving, met name betreffende de afwezigheid van zware metalen(CE N°1935/2004), de voedingsgeschiktheid (94/62/CE) en de CE-markering met betrekking tot de medische hulpmiddelen voor in-vitro-diagnostiek (98/79/CE).

BELANGRIJK BERICHT:
Fabrikant Corning Gosselin heeft zijn omschrijvingen en labels aangepast naar de US norm die 100x15mm als standaardafmeting stipuleert. Gelieve er rekening mee te houden dat deze petriplaten in praktijk nog steeds 90x14.2mm als afmeting hebben.

Log in voor prijs

Meer informatie
UNSPSC code 41122101
Merk Plastiques Gosselin
Referentie Fabrikant BI93D-102
eclass 32030209
leadtime 60
Aantal nokken 3
Referentie A31289
Diameter 90 mm
Steriel ja, Steriel R(SAL10-6)
Verkoopseenheid 825 stuks
Vorm Rond
Nota 2-vaksplaat
Materiaal Polystyreen(PS)
Hoogte 14,2 mm

Vraag met dit formulier extra info aan, specifiek voor dit product.

Contactinfo


Bericht


Team Novolab is er voor jou
Team Novolab is er voor jou