Om uw persoonlijke prijzen te zien en toegang te krijgen tot extra productinformatie dient u in te loggen. U ontvangt uw logingegevens nadat u zich heeft geregistreerd. Registratie is eenmalig.

Prolex E.coli 0157 Latex kit - 50 tests

Meer afbeeldingen

Prolex E.coli 0157 Latex kit - 50 tests
Referentie: A18369
PRO-LAB E.COLI 0157 LATEXTESTREAGENSKIT is een agglutinatietestkit voor de vermoedelijke identificatie van E.coli serogroep 0157 antigeen in gekweekte monsters.
Verkoopseenheid : 50 tests
OF
  • Sterke dienst na verkoop
  • Eigen technische dienst
  • Breed productgamma
  • Productadvies op maat
Beschrijving

Details

SAMENVATTING EN VERKLARING

Escherichia coli serotype 0157:H7 is een verotoxine-producerend (VT-producerend) pathogeen.  Dit serotype is beschreven als veroorzaker van humane en dierlijke infecties, in sporadische en uitbreekgevallen van hemorrhagische colitis. Het wordt ook in verband gebracht met hemolytisch uremisch syndroom. Bepaalde E.coli serotypes anders dan 0157:H7 produceren ook verotoxine.  De door deze andere types veroorzaakte diarree is echter gewoonlijk niet bloederig. Bovendien fermenteert E.coli serotype 0157:H7 geen sorbitol terwijl de meerderheid van andere serotypes wel sorbitol fermenteert. Daarom zijn, bij gebruik van Sorbitol-MacConkey agarmedium als een primaire selectie, de kolonies van E.coli serotype 0157:H7 kleurloos (niet-sorbitol fermenterende kolonies-NSFC) terwijl kolonies van andere serotypes kenmerkend roze zijn (sorbitol- fermenterende kolonies SFC).

PRINCIPE VAN DE PROCEDURE

Latexdeeltjes zijn gecoat met antiserum tegen E.coli 0157 antigeen. Wanneer de gecoate latexdeeltjes worden gemengd met verse kolonies van E.coli serotype 0157, zullen de bacteriën aan het antiserum binden, waardoor de latexdeeltjes zichtbaar agglutineren (positieve reactie). Bacteriën die geen 0157 serotype zijn zullen niet binden aan het antiserum en zullen niet resulteren in agglutinatie(negatieve reactie).

Blue E. coli O157 Latex Test Reagent Kit -50 tests
Bevat:

  • E. coli O157 Latex Reagent (3.1 ml)
  • Negative Control Latex Reagent (1.5 ml)
  • Positive Control (1.5 ml)
  • Agglutination Cards (25)
  • Mixing Sticks (75)
Extra informatie

Extra informatie

Merk Pro-lab
Verkoopseenheid 50 tests
Toepassing 41000000
UNSPSC code 41000000
Iso Code PK
Referentie A18369
Beoordelen
Downloads & Extra's
Info aanvraag

Vraag met dit formulier extra info aan, specifiek voor dit product.

Contactinfo

Bericht

* Verplichte velden