Om uw persoonlijke prijzen te zien en toegang te krijgen tot extra productinformatie dient u in te loggen. U ontvangt uw logingegevens nadat u zich heeft geregistreerd. Registratie is eenmalig.

Strepto extraction reagent 1

Meer afbeeldingen

Strepto extraction reagent 1
Referentie: A18364
De Prolex Streptokokken classificatie latex kit levert een snelle methode voor de serologische identificatie van groepen A, B, C, D, F en G van de Lancefield-streptokokkengroepen gekweekt op agarplaten.
Verkoopseenheid : Stuk
OF
  • Sterke dienst na verkoop
  • Eigen technische dienst
  • Breed productgamma
  • Productadvies op maat
Beschrijving

Details

SAMENVATTING EN VERKLARING

Klinische, epidemiologische en microbiologische onderzoeken hebben opovertuigende wijze aangetoond dat voor de diagnose van streptokokkeninfecties op basis van klinische symptomen microbiologische verificatie altijd noodzakelijk is (4). Bèta-hemolytische streptokokken zijn de meest frequent geïsoleerde humane pathogenen onder de vertegenwoordigers van het genus Streptococcus. Bijna alle bèta-hemolytische streptokokken bezitten specifieke koolhydraatantigenen (streptokokkengroepantigenen). Lancefield heeft aangetoond dat deze antigenen in oplosbare vorm kunnen worden geëxtraheerd en geïdentificeerd door middel van precipitatiereacties met homologe antisera. Er zijn thans verschillende procedures voor extractie van streptokokkenantigenen in gebruik (1,2,6,7,10,11). De Prolex™ Streptokokkenclassificatielatexkit is gebaseerd op vrijzetting van antigeen uit bacteriecelwanden door middel van extractie van gemodificeerd salpeterigzuur. Het geëxtraheerde antigen in combinatie met latex agglutinatie biedt een snelle, gevoelige en specifieke methode voor het identificeren van streptokokkengroepen A, B, C, D, F en G vanaf primaire kweekplaten.

PRINCIPE VAN DE TEST

De Prolex™ streptokokkenclassificatiemethode houdt chemische extractie in van groepspecifieke koolhydraatantigenen met behulp van speciaal ontwikkelde salpeterigzure extractiereagentia. De extractiereagentia 1 en 2 in de kit bevatten een chemische substantie die de voor de streptokokkengroep specifieke antigenen bij kamertemperatuur kunnen extraheren. Extractiereagens 3 bevat een neutraliserende oplossing. De geneutraliseerde extracten kunnen gemakkelijk worden geïdentificeerd met behulp van blauwe latexdeeltjes die gevoelig zijn gemaakt met gezuiverde groepspecifieke konijnenimmunoglobulinen. Deze blauwe latexdeeltjes agglutineren sterk in aanwezigheid van homoloog antigeen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Pro-lab
Volume 3,2 ml
Verkoopseenheid Stuk
Kleur Geel
UNSPSC code 41000000
Iso Code PCE
Referentie A18364
Beoordelen
Downloads & Extra's
Info aanvraag

Vraag met dit formulier extra info aan, specifiek voor dit product.

Contactinfo

Bericht

* Verplichte velden