Novolab is genomineerd voor de Trends Gazellen Oost-Vlaanderen 2022!

Lees alles over onze nominatie

Elk jaar neemt Trends Magazine, het vermaarde Vlaamse weekblad over zaken en financiën, meer dan 1.000 000 kleine, middelgrote en grote bedrijven in België onder de loep. De snelste groeiers gedurende 5 boekjaren per categorie en per provincie ontvangen een prestigieuze businessprijs en mogen zichzelf een jaar lang de Trends Gazellen noemen.

 

In 2022 is Trends Magazine al toe aan de 21ste editie, waarbij Novolab voor het eerst genomineerd is in de categorie van kleine bedrijven in Oost-Vlaanderen! Tussen 2016 en 2020 hebben we als erkende leverancier van kwalitatief medisch - en labomateriaal heel goed gescoord qua groei op het vlak van toegevoegde waarde, cashflow en personeel.

 

Samen met 49 andere Oost-Vlaamse bedrijven gaan we een vriendschappelijke strijd aan om bekroond te worden als kleine Trends Gazelle van 2022. De bekendmaking en prijsuitreiking vinden plaats in maart tijdens een feestelijk provinciaal evenement met gastlezingen van gerenommeerde sprekers, dat integraal uitgezonden wordt op Kanaal Z.

 

We zijn uiteraard heel vereerd om te mogen deelnemen aan de Trends Gazellen Oost-Vlaanderen 2022. Daarom ook even een bedankje aan onze partners, onze medewerkers en natuurlijk u, onze trouwe klant. Zonder uw vertrouwen in onze producten hadden we deze nominatie niet in de wacht gesleept. We kijken alvast samen met u uit naar het resultaat!

Lees alles over onze nominatie

Team Novolab is er voor jou
Team Novolab is er voor jou