Borstkanker overwinnen, samen met Cytiva

In 2023 viert Cytiva haar 7e jaar van samenwerking met de Breast Cancer Research Foundation (BCRF) om doorbraken op het gebied van borstkankeronderzoek mogelijk te maken. Gedurende de volledige maand oktober wordt bij de aankoop van Cytiva-verbruiksartikelen $1 gedoneerd aan borstkankeronderzoek.

Cytiva streeft ernaar om een verschil te maken

Cytiva, wereldwijd toonaangevend in allerhande producten, technologieën en diensten, speelt een cruciale rol bij het stimuleren en versnellen van de wereldwijde ontwikkeling en productie van therapeutica. Met essentiële tools en uitgebreide expertise maakt Cytiva het mogelijk voor de life science gemeenschap om efficiënter, sneller en intelligenter te werken. Hun missie is de evolutie van de volgende generatie therapeutica te bevorderen door naadloze begeleiding van de ontdekkingsfase tot de aflevering van werkende producten.

Onder het motto "Stop Metastasis, Save Lives" confronteert Cytiva ons met de harde realiteit dat borstkanker wereldwijd de voornaamste oorzaak van kankergerelateerde sterfte bij vrouwen is. Onderzoek heeft de kracht om deze statistieken te veranderen en daarom ondersteunt Cytiva de missie van BCRF om borstkanker te voorkomen en te genezen door veelbelovende wereldwijde onderzoeksinitiatieven te stimuleren. Het streefdoel voor 2023 is het inzamelen van $270.000 voor het AURORA-project, met als doel nieuwe hoop te brengen voor degenen die strijden tegen borstkanker.

Uw deelname in oktober, door specifieke Cytiva-verbruiksartikelen aan te schaffen voor laboratoriumfiltratie, moleculaire en immunodiagnostiek, celkweek, chromatografie en meer, resulteert in een $1 donatie per product aan BCRF. Met deze fondsenwerving wil Cytiva innovatie in de gezondheidszorg stimuleren, met als doel een betere en gezondere toekomst voor iedereen creëren. Een initiatief dat van harte wordt ondersteund door Novolab.

Ontdek de verbruiksartikelen van Cytiva hier