De mondmaskerreferentie van Medimundi: ADF2-202NR (FFP2)

Dé mondmaskerreferentie voor medische professionals, onderzoekers of industriële gebruikers is de ADF2-202NR van Medimundi, dankzij de dubbele focus op veiligheid en gebruikscomfort. Bovendien is het FFP2 filtrerend vouwmasker ook voor particulieren met chronische aandoeningen bijzonder geschikt, omdat het de beste garantie op bescherming biedt. Het masker behoort tot categorie III in de klasse van persoonlijk beschermingsmateriaal en heeft dus een aanzienlijk hogere beschermingsgraad dan chirurgische en stoffen mondmaskers. Die laatste gaan voornamelijk de verspreiding van speekselpartikels en infectiekiemen tegen, maar bieden lage bescherming aan de drager.

De beste bescherming voor iedereen

Zowel de gebruiker als zijn omgeving genieten met de ADF2-202NR de beste bescherming. Het masker is ideaal om uzelf te beschermen tegen potentieel schadelijke vaste en niet-vluchtige vloeibare deeltjes, die voor 99,9% weggefilterd worden. De drie panelen sluiten nauw aan op de neus, mond en kin om inwaartse lekkage te minimaliseren.

Daarnaast vermijdt u met het FFP2-masker ook besmettingen van andere personen, objecten of omgevingen. Door de afwezigheid van een ademventiel wordt namelijk ook de uitgeademde lucht gefilterd.

De ADF2-202NR is geclassificeerd in overeenstemming met de Europese richtlijnen voor persoonlijke beschermingsmiddelen EU 2016/425 en ademhalingsbeschermingsmiddelen EN 149:2001+A1:2009. Daardoor staat het garant voor de hoogste kwaliteit. Voor een optimale werking gebruikt u het slechts eenmalig gedurende maximaal 8 uur en vervangt u het daarna door een nieuw exemplaar.

Buitengewoon Belgisch comfort

Het FFP2 filtrerend vouwmasker is ontworpen, gecertificeerd en geproduceerd in België door Medimundi. Medimundi ontstond als een spin-off van het Turnhoutse bedrijf Cartamundi in samenwerking met de Universiteit Antwerpen en stort zich sinds 2020 op de productie van een eigen lijn FFP2-maskers.

Deze synergie van wetenschappelijk onderzoek en vakmanschap uit zich in buitengewoon Belgisch comfort. Dankzij het non-woven materiaal en het zachte neusschuim is de ADF2-202NR aangenaam om te dragen, zelfs voor langdurige onafgebroken periodes. Het mondmasker kan afgesteld worden op elk gezichtstype door de buigbare aluminium neusbrug. Bovendien zorgen de 2 rekbare en latexvrije elastieken ervoor dat ook het op- en afzetten steeds vlot verloopt.

 

Vraag een staal aan en probeer het nu zelf!

Ontdek de ADF2-202NR bij Novolab